Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ROLAND GARROS  
PARIZ  
4 dana (3 noćenja) - avionom 
Polazak: 09. jun 2023/ Povratak: 12.jun 2023. 

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Hotel
Vrsta sobe /Usluga
09 - 12/06/2023
1/2Doplata za 1/1
Novotel Paris la Defense Esplenade hotel 4*Klasična soba /
Noćenje sa doručkom
689€260€

- Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi  autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*, na bazi 3 noćenja sa  doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije  putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 82,91 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je  promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.  

U cenu aranžmana nije uračunato: obavezna gradska taksa, koja se plaća u hotelu u iznosu od 2.5 evra po  danu i po osobi, fakultativni izleti i posete, ulaznice i putno zdravstveno osiguranje, koje pokriva i lečenje  Covida. 

Ulaznice - FRENCH TENNIS OPEN 
POLUFINALE 
09/06/2023 Category 3: Philippe Chatrier Court od 700 evra. 

FINALE 
11/06/2023 Category 3: Philippe Chatrier Court od 850 evra. 

VAŽNA NAPOMENA: Molimo putnike da obrate pažnju da turnir ima svog službenog agenta koji prodaje  karte (na zvaničnom sajtu turnira postoje sve neophodne informacije o načinu on – line kupovine ulaznica  za mečeve). Karte se kupuju preko kompanije koja je “broker“ i uobičajeno je da cena ulaznice koju platite  ne odgovara ceni koja piše na karti po preuzimanju (na karti piše niža cena). Putnici koji su predhodnih  godina putovali u našem aranžmanu na sve Masters turnire, nalazili su karte na licu mesta po povoljnijim  cenama, ali uz rizik da li će biti karata u prodaji u momentu njihovog dolaska. Iz navedenih razloga  reklamacije na cenu karte NEĆE biti razmatrane i ne postoji mogućnost refundacije. 


FAKULTATIVNI IZLETI:  
- VERSAJ : Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine,  kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre  svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski  apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. U cenu je uključeno: grupna ulaznica  
za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku.  Povratak u Pariz. Cena izleta 70 evra. 
- KRSTARENJE SENOM: Sastanak sa vodičem i odlazak na krstarenje Senom panoramskim brodom. To je jedan  od najlepših načina da se Pariz doživi na romantični način. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: grupna  ulaznica za krstarenje Senom, uz pratnju vodiča na srpskom jeziku. Cena izleta: 20 evra. 
- PEŠAČKA TURA- NAJSTARIJI DELOVI PARIZA: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza:  Montmartre, Crkva Sacre Coeur (najposećenija tačka Pariza, koja dominira gradom svojom belinom i  položajem), najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20.  Veka, Place Tertr najromantičniji trg ovog grada, poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U  nastavku poseta Latinskoj četvrti, Luksemburškom parku, Panteonu, Sorboni, Bulevaru St. Germain i katedrali  Notre Dame. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: vodič na srpskom jeziku. Cena izleta: 40 evra. 
- LUVR : Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je  izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600  m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska  Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze...Kratka šetnja vrtom obližnje  Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se  danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga  poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr i  lokalni vodič na srpskom jeziku u Luvru. Cena izleta 55 evra. 

Hotel Novotel Paris la Defense Esplenade 4*  
https://all.accor.com/hotel/0747/index.en.shtml ili sličan 
Hotel je smešten je u srcu četvrti La Defans, najveće poslovne četvrti u Evropi. Iz hotela se pruža pogled na  reku Senu i na Ajfelovu kulu. Svaka soba (površine je cca 25m2, max 2 osobe, francuski krevet ili dva singl  kreveta) ima kupatilo (tuš), klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, pristup wifi internetu, fen za kosu. Doručak je kontinentalni i služi se po principu samoposluživanja. Hotel raspolaže sa 280 soba, ima restoran,  bar, fitnes centar, room servis, parking. Udaljen je 1.5km od tržnog centra Les 4 Temps, 3.5km od Trijumfalne  kapije, 4km od Jelisejskih polja, 3km od Kongresne palate. U blizini hotela nalazi se metro stanica Esplanade 
de la Defense ( Metro linija br.1, sa kojom se direktno mož

1.dan (09.06.2023) BEOGRAD – PARIZ 
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue u 04:30 časova. Poletanje  za Pariz u 06:40 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:15 časova. Slobodno  vreme za individualno razgledanje ili odlazak na polufinale u muškoj kategoriji, sopstvenim prevozom.  Smeštaj u hotelu. Noćenje. 

2.dan (10.06.2023) PARIZ 
Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske ili fakultativni odlazak na panoramsko razgledanje grada  autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova  kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam ili fakultativno krstarenje Senom. Noćenje. 

3.dan (11.06.2023) PARIZ 
Doručak. Slobodno prepodne za individualna razgledanja. Odlazak na Roland Garros – finale u muškoj  kategoriji, sopstvenim prevozom. Noćenje. 

4.dan (12.06.2023) PARIZ 
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Luvr. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:25  časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:45 časova. 

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Letovanje

2023