Molfetta Hotel

Gouvia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Gouvie, na 500 m od marine i starog mletačkog brodogradilišta. Međunarodni aerodrom i grad Krf udaljeni su 7 km. U neposrednoj blizini nalazi se supermarket, autobuska stanica, taksi stanica, crkva.

Plaža:
Hotel je udaljen 50 m od plaže. Ležaljke i suncobrani dostupni su uz doplatu na licu mesta.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, snack bar, bar na plaži, Wi-Fi internet (besplatno u lobiju hotela), parking (besplatno), sportovi na vodi, rent-a-car, iznajmljivanje bicikala, ostava za prtljag, sef na recepciji (besplatno), terasa za sunčanje, usluga hemijskog čišćenja.

Sobe:
Hotel ukupno ima 27 renoviranih, moderno opremljenih soba od kojih je 19 sa delimičnim pogledom na more, 3 sa direktnim pogledom na more, 3 sa pogledom na grad. Sve sobe u svom sastavu imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj (besplatno), TV, telefon, frižider. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe.Porodične sobe namenjene su za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece - francuski ležaj ili dva, odvojena, standardna kreveta i krevete na sprat. 

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak se služi se po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://molfettabeach.com/

Napomena:
Ekonomičan, moderan hotel na odličnoj lokaciji, okružen zelenilom, u blizini plaže. Preporuka za sve tipove gostiju.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Letovanje

2023