Hotel Park Beach

Limasol, Kipar

Opis destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
nalazi se na glavnoj gradskoj peščanoj plaži okružen zelenilom borova. Od centra Limasola je udaljen oko 4km, od aerodroma Larnake oko 70km. Ispred hotela je autobuska stanica. Hotel ima 111 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, bazen, bar pored bazena, wifi  internet, ležaljke i suncobrani pored bazena, fitnes centar, bilijar, sauna, parking.

Sobe:
kupatilo, fen, klima uređaj, frižider (uz doplatu), SAT TV, sef (uz doplatu), telefon, balkon ili terasa. Hotel ima 2 zgrade. Sobe sa pogledom na more su renovirane i u prvoj zgradi do mora,  sobe u drugom redu gledaju na ulicu ili baštu i nisu renovirane.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).  Postoji doplata za ALL inclusive.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Letovanje

2023