Hotel Marhaba Beach

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne računaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa čine oko 99% muslimana, ostalo su hrišćani. Kairouan (Keruan) je četvrti sveti grad po značaju u muslimanskom svetu posle Meke, Medine i Jerusalima , mada ga smatraju i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Marhaba Beach smešten je direktno na plaži, na 2 km od medine u Susu, 6 km od marine u Port el Kantaouiu, 21 km od aerodroma u Monastiru, 147 km od aerodroma u Tunisu.

Hotelska ponuda:
spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen za decu, glavni restoran, šest barova, fitnes centar, dva lifta, parking, recepcija 24 časa, besplatan wi-fi, sef na recepciji, menjačnica, lekar na poziv, bežični internet, ležaljke, suncobrani i madraci za plažu i bazen, peškiri za plažu (uz depozit), odbojka na plaži, tenis, aerobik, vaterpolo, luk i strela, nordijsko hodanje i nemotorizovani sportovi na vodi, dečiji klub sa igralištem.

Sadržaji i aktivnosti uz doplatu:
masaža, balneoterapija, sportovi na vodi sa motorom.

Sobe:
sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo, wi-fi, telefon, SAT TV, fen i mini bar.

Ishrana:
all inclusive ili sve uključeno: doručak, ručak i večera švedski sto, kasni doručak, bar na plaži (u letnjoj sezoni), čaj i kolači (15.00-17.00h), barovi 09.00-24.00h.

Napomena:
kvalitetan i dobro ocenjen hotel, na peščanoj plaži u blizini centra Susa.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Letovanje

2023