Gloria Serenity Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi 40 kilometara od aerodroma u Antaliji i 50 kilometara od centra grada, odnosno 7 kilometara od Beleka, na samoj obali mora. Izgrađen je 2007. godine na površini od oko 120.000 m².

Plaža:
Sopstvena peščana plaža. Korišćenje bara na plaži, ležaljki, suncobrana, dušeka i peškira za plažu je besplatno.

Sobe:
Sastoji se od petospratne glavne zgrade i 86 dvospratnih vila (Pool i Garden vile), 10 dvospratnih  Serenity deluxe vila i 3 dvospratne (Vip, Serenity i Presidential) vile. U glavnoj zgradi ima 202 superior sobe (za max 2+1 osobe, površine 39 m² - od toga su 3 namenjene osobama sa posebnim potrebama), 52 superior laguna soba ( alaze se na prvom spratu, za max 2+1 osobe, površine 39 m²), 14 dvosobnih Serenity apartmana za max 2+1 osobe, površine 65 m², sadrže dnevnu sobu, spavaću sobu, 2 TV-a, terasu sa đakuzijem), 2 trosobna Serenity King apartmana ( za max 4+1 osobe, površine 117 m², sadrže dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 kupatila sa đakuzijem, terasu sa đakuzijem, 3 TV-a).
Serenity Vile se nalaze u bašti (ukupno 56) ili pored bazena (ukupno 30)- namenjene su boravku max 4+1 osobe, imaju površinu 86 m², sadrže dnevnu i spavaću sobu, kupatilo, a na drugom nivou spavaću sobu, kupatilo i terasu sa đakuzijem.
Postoje i Serenity Deluxe Vile sa privatnim bazenom površine 50 m², i tu se na prvom nivou nalaze dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom, a na drugom nivou se nalaze spavaća soba, kupatilo sa đakuzijem, 4 TV-a, a apartman je namenjen za boravak max 6 osoba, površine 200 m².
Serenity Vip Vila (površine 400 m², za boravak max 8+1 osoba), dvospratna Serenity Spa Vila (površine 140 m², za boravak max 2+1 osoba), dvospratna Serenity Presidential Vila (površine 1200 m², za boravak max 12 osoba).
Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, televizor, sef (besplatno), telefon, centralni klima uređaj, bežični internet (slabiji protok, besplatno), mini bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 4 a la carte restorana (azijski, grčki, riblji, francuski besplatno uz rezervaciju jednom u toku boravka), dijetetski i vegetarijanski meni, 9 barova, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena (jedan sa morskom vodom), parking, Spa centar, tursko i parno kupatilo, masaže (plaćaju se), frizerski salon (plaća se), bežični internet (besplatno), bankomat, 3 sale za konferenciju (45-120 osoba), teretana, aerobik, akvabik, animacije, odbojka na plaži, stoni tenis, košarka, pikado, teniski teren, sportovi na vodi, diskoteka, muzika uživo, dečiji meni, mini dečiji bioskop, dečiji bazen, dadilja (plaća se), mini klub (4-12 godine). Još se plaća: video igre, kuglanje, bilijar, motorni sportovi na vodi, časovi tenisa, najam teniskih rekvizita i osvetljenje teniskih terena, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje. 

Način služenja obroka:
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2023 / 2024