Bodrium Hotel Spa Boutique

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma oko 35 km, smešten je u centru Bodruma, odmah pored Myndos kapije, na pešačkoj udaljenosti od starog grada i prelepe marine. Hotel je izgrađen 2006. godine i zauzima površinu od 4.000 m²

Plaža:
Najbliža gradska plaža udaljena je oko 20 minuta hoda od samog hotela. Ležaljke i suncobrani dostupni su uz doplatu, te gosti svakodnevno mogu menjati plaže i istraživati poluostrvo.

Sobe:
Hotel ukupno broji 50 soba i sve imaju kupatilo, fen, mini bar, SAT TV, telefon, sef, klima uređaj, Wi-Fi, ketler, balkon/terasu.
Garden view sobe imaju površinu 20 m2, ima ih ukupno 14 i imaju pogled na baštu.
Superior sobe imaju površinu 23m2  i ima ih ukupno 32 i imaju pogled na bazen.
Suite ima površinu 38m2 i ukupno ih ima 4.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, restoran turske i internacionalne kuhinje, lobby bar, Calypso bar, fitness, Spa centar, bazen sa odvojenim dečijim delom, kofenenkcijska sala, uluga pranja veša.
U okviru Spa centra se nalazi tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, soba za odmarnje, soba za pilates, kao i sobe za masažu gde gosti mogu da isprobaju različite masaže i tretmane tela. Sve usluge u okviru Spa centra su uz doplatu.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.bodriumotelspaspecialclasshotelbodrum.com

Napomena:
Boutique hotel za ljubitelje aktivnog odmora i prave hedoniste koji žele da uživaju u čarima predivnog Bodruma.
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2023 / 2024